Фотоволтаици

Фотоволтаици

Няма съмнения, че фотоволтаиците са изложени и функционират при трудни условия, като влиянието на UV и озона, широкия температурен диапазон и влажност. Това увеличава изискванията за качество на използваните компоненти. Нашите продукти са точно това, от което имате нужда. Те са сертифицирани от независима институция и отговарят на всички изисквания.

Виланд Електрик предлага богата гама надеждно и дълготрайно окабеляване на фотоволтаични системи. Портфолиото на Виланд включва конектори за монтиране на панели, конектори за монтиране на терен, разпределителни единици, както и защита от пренапрежение. Всичко това е налично както за прав, така и за променлив ток. Голяма част от тези продукти могат да бъдат доставени фабрично монтирани, така и подготвени за монтаж на терен.

Виланд Електрик има повече от 100-годишен опит в технологиите на електрическо свързване. Това намира отражение и в дизайна и проектирането на всички компоненти за фотоволтаици, чиято дългосрочна употреба и енергийна ефективност са максимално оптимизирани. 

Файлове за сваляне
> Photovoltaic - Flyer (0162.3)
> Photovoltaic - Brochure (0710.1)
Техническа консултация, фотоволтаици
Тел.: +359 (2) 988 10 57
Имейл: office@wieland-electric.bg
stenik

Уеб сайт от Stenik