Обслужване с добавена стойност

Обслужване с добавена стойност

Ние предлагаме на нашите клиенти обслужване, което ви мотивира да продължите напред!

Нашите продукти вървят ръка за ръка с широка гама от услуги, което е и едно от основните предимства на компанията и прави Виланд Електрик желан партньор.

Основният ни стремеж е да адаптираме обслужването, което предлагаме на нашите клиенти към техните конкретни нужди. По-долу са посочени основните области.

Automation solutions
Автоматизация

Отделните продукти за автоматизация прераснаха с времето до цялостни решения посредством напълно интегрирани услуги, които включват всички проектни етапи и значително намаляват разходите и степента на сложност на планиране и изпълнение. Тук включваме консултации по телефон, посещение на място, етикиране, окомплектоване, сглобяване, планиране и изграждане на разпределителни кутии и още много други.

Необходимо е само да се свържете с нашите експерти.  

 


Тел.: +359 (2) 988 10 57
Machine safety
Техническа безопасност

Като дългогодишен специалист в областта на безопасността на машините, ние предлагаме не само широка гама продукти, но също така и множество услуги и подкрепа на нашите клиенти. През последните години техническата безопасност се превърна в ключов приоритет след влизането в действие на новата директива 13849-1 на ЕС, която поставя високи изисквания в тази област.

Нашите специалисти по безопасност могат да организират семинари при запитване, да бъдат гост-лектори във ваши обучения и да ви консултират по всички въпроси, свързани с директивата за безопасност, и документите, които я съпътстват.

Свържете се с нас за консултация – напълно безплатно!

Тел.: +359 (2) 988 10 57

Building installation and automation

Сградна инсталация и автоматизация

Като пазарен лидер на щепселните сградни инсталации, ние предлагаме цялостни услуги при планиране и изпълнение на вашите проекти. Винаги сме на разположение да ви предоставим професионално съдействие при планирането и оптимизирането на децентрализирани щепселни инсталационни решения. Много важна част от нашата дейност е именно експертното консултиране по отношение на дългосрочни и умни инсталационни решения за устойчиви сградни концепции. Имаме богат опит в дизайна и производството на инсталационни кутии по параметри на клиента; предлагаме значително по-кратки срокове за монтиране, както и ълно съдействие за последващо модифициране. Предлагаме ви пълна документация за всички продукти, включително технически и електрически схеми.

Нашият инженерингов екип е на ваше разположение за въпроси и консултация. 

 
Тел.: +359 (2) 988 10 57
 
 
 

Customized solutions

Индивидуални решения

Търсите продукт или услуга със специфични характеристики, които не откривате в нашето богато портфолио? За вас инженеринговият ни екип ще предложи конкретно индивидуално решение.

Възможностите са много и обхващат широк диапазон – от етикети, маркировки, цвят, кодиране, до модификации на съществуващи продукти, разширяване на сертификати, както и нови продуктови разработки. И всичко това според спецификацията на нашите клиенти.

 

Нашият инженерингов екип е готов да Ви съдейства и Ви очаква. 

 

 

 

 

Тел.: +359 (2) 988 10 57

 
 
 
 
 
 
 
stenik

Уеб сайт от Stenik