PCB клеми - wiecon

PCB клеми - wiecon

PCB клемите и конекторите на Виланд се използват за свързване при измерване и контрол, с широк спектър на приложение. Продуктите отговарят на високите изисквания на индустрии като машиностроене, строителство, отопление, вентилация и климатизация. 

PCB connectors
PCB конектори
wiecon

Интелигентни щепселни решения за вашата печатна платка. Процесите на опроводяване и подмяна са улеснени с използването на PCB конекторите на Виланд Електрик. Предлагаме Ви голям брой възможности за свързване на широка гама от елементи. Възможностите за индивидуална маркировка и кодиране допълнително облекчават процеса на свързване и елиминира възможността за допускане на грешки.

PCB Pluggable terminals
Щепселни PCB клеми
wiecon

Компактни като клеми, но щепселни.
Щепселните клеми за печатни платки се използват често при изграждане на сградна автоматизация, както и при HVAC технологиите. Тяхно основно предимство е компактността им и бързото свързване. Възможно е snap-in инсталиране в самите кутии на съответните устройства.

 

PCB terminals
PCB клеми
wiecon

Изборът на PCB клеми Ви дава икономически изгодно решение, като получавате отлично качество и сигурна връзка. PCB клемите се предлагат в голямо разнообразие и характеристики, на които може да разчитате.

 

 

 

RAST5
RAST 5 - технология
wiecon

Предлагаме Ви широки възможности за цветово и механично кодиране. Конекторната система RAST 5  отговаря на специфичните изисквания на различните отрасли в промишлеността. С най-висок приоритет за Нас е безпроблемното и максимално защитено опроводяване - бързо, лесно и без грешки.
Материалите, от които са изработени компонентите, отговарят на всички изисквания за безопасност, както и са в съответствие със стандарт EN 60335-1.

Файлове за сваляне
> Heating, AC, Ventilation - Brochure (0402.1)
Технически консултации, индустриална автоматизация и електромеханика
Тел.: +359 (2) 988 10 57
Имейлoffice@wieland-electric.bg
stenik

Уеб сайт от Stenik