Редови клеми - selos / fasis

Редови клеми - selos / fasis

Три продуктови групи, три технологии на свързване – редовите клеми на Виланд Електрик са правилният избор за всяка инсталация, без значение къде се поставят – в шкафове за управление на машини или при изграждане на заводи, в енергийни технологии или сградни инсталации. Свързването е с винт, пружина или push-in технология .

Изключително приспособимите редови клеми selos/fasis са стандартизирани и оптимално лесни за работа. Това гарантира не само бързото монтиране , но и намалява разходите за съхранение и дистрибуция.

Богатото продуктово портфолио, както и предлаганите от нас индивидуални проектни решения, са резултат от желанието ни да отговорим и на най-специфичните нужди на нашите клиенти.

 

selos

Редови винтови клеми

selos

Доказана надеждна връзка. Винтовите клеми selos са сигурни и функционални, познати и използвани по цял свят. Те комбинират класическото винтово свързване, но с фокус върху ползите за клиента и осигуряване на по-голяма ефективност.

eCatalog

fasis WKFN
Редови клеми с пружина

fasis WKFN

Лесни за работа, пестят време, намаляват разходите и гарантират устойчивост на вибрации. Не на последно място, fasis WKFN няма необходимост от поддръжка.

eCatalog

fasis WTP
Редови клеми с push-in свързване

fasis WTP

Искате ли да направите бърза, директна връзка, без инструменти? fasis WTP е за вас. С компактен дизайн и с технология на контакт с висока ефективност, fasis WTP намалява разходите и времето за инсталиране до миниум.

 

 

eCatalog

Added value

Добавена стойност и услуги

service

Виланд Електрик се предлагат и следните услуги: маркиращите системи wieplot и wiemarc за редови клеми и други компоненти, wieplan – софтуер за проектиране и дизайн на клеми и клемни блокове . Всички те са изцяло съвместими и стандартизирани, което предоставя на клиентите реална добавена стойност към качеството на предлаганите продукти.

eCatalog

Файлове за сваляне

>Terminal Block Catalog (0500.1)

> wieplan Software

 

Технически консултации, индустриална автоматизация и електромеханика

Тел. : +359 (2) 988 10 57
Имейл: office@wieland-electric.bg

 

 

stenik

Уеб сайт от Stenik