Safety технология - safety

Safety технология - safety

Изискванията на нашето съвремие към системите и техниката са много високи. В допълнение на това, продуктивността и ефективността на машините, тяхната функционалност, също са във фокуса на внимание. Ние подкрепяме и съветваме нашите клиенти относно осигуряване на безопасност при работата на машините, както и на целия производствен процес. Със своите продукти Виланд Електрик предлага доказана технология за безопасност, като гарантира надеждността на компонентите и тяхното високо качество.    

sensor PRO
Safety сензор

sensor PRO

Сензорите от серията sensor PRO осигуряват ефективна защита на всеки компонент в машиностроенето и системното инженерство. Серията sensor PRO включва safety сензори за безконтактна връзка, като магнитни превключватели, светлинни завеси и решетки, механични safety релета, стоп бутони, блокировки със защита и други.

safe Relay
Safety релета

safe RELAY

Релетата от серията safe RELAY предлагат персонализирани решения за безопасност на хората и техниката. Компактен дизайн , много възможности за приложение и свързване са ключовите предимства на тези продукти, без компромис към безопасността.

 

 

samos
Safety модули
samos®

Тази safety система е мултифункционална, точно дефинираните базисни модули притежават лесни за конфигуриране safety функции. Те се свързват на "LEGO" принцип, което позволява лесно добавяне на допълнителни модули.

samos PRO COMPACT
Safety контрол

samos® PRO COMPACT

samos® PRO COMPACT е компактен, високо продуктивен, safety конролер за приложение в машиностроенето и системното инженерство. Една samos PRO COMPACT система може да осъществява мониторинг на до 116 safe 
=> Video samos® PRO COMPACT
=> Brochure samos® PRO COMPACT

 

safety SERVICE

Услуги и добавена стойност

service

Виланд Електрик предлага възможност за организиране на семинари по въпросите за безопасността. Обучанието включва анализ на риска и възможни наранявания, както дефиниране и изчисление на необходимите мерки за безопасност с помощта на инструмента SYSTEMA. Също така е възможна консултация в процеса на подбор и прилагане на мерките за технологична защита.
Можем да Ви съдействаме в подготовката на изготвяне на оценката на риска: лесно, бързо и съгласно нормативните изисквания. 
Посредством специализирания DOCUFY Machine Safety софтуер, значително можем да намалим времето и усилията, необходими за подготовката на оценката на риска. Осигуряваме безплатно и софтуера SYSTEMA, изготвен от IFA (Institute for Occupational Health and Safety)

Тествай DOCUFY безплатно 
eCatalog 

 

Файлове за сваляне

> safety - safe system solutions for automation - Catalog 2016 (0860.1)
> safety - Light Curtains - Flyer (0890.1)

Технически консултации, safety технологии

Тел.: +359 (2) 988 10 57
Имейл: office@wieland-electric.bg

 

stenik

Уеб сайт от Stenik