Сградна автоматизация - gesis® ELECTRONIC

Сградна автоматизация - gesis® ELECTRONIC

 „Plug & play“ с децентрализирана сградна автоматизация, базирана на KNX или wireless. С цел да бъдат актуални на пазара, съвременните бизнес сгради трябва да бъдат оборудвани с интелигентна сградна автоматизация, a изискванията на подобна система са много високи. Архитектурата на инсталацията и нейната функционалност трябва да могат бързо и лесно да се модифицират, предвид бързо променящите се изисквания. Системата gesis® има множество предимства по отношение на скоростта и гъвкавостта. Независимо дали чрез KNX или wireless, компонентите gesis® ELECTRONIC могат да бъдат много ефективни и на ниска цена, като позволяват гъвкаво конфигуриране спрямо желанията на клиента.

gesis FLEX
Бъдещето сградна автоматизация- компактни, модулни, щепселни

gesis® FLEX

Компактната и децентрализирана концепция позволява използването на малки инспекционни отвори за инсталация. Предвид модулната конструкция е възможно монтирането на различни приложения. Щепселната концепция, висококачествения материал и изработка правят автоматизацията бърза и безпроблемна. Модулната конструкция и стандартната KNX система гарантират продължителния жизнен цикъл на продуктите от серията.


Видеоклип : gesis® FLEX

eCatalog

gesis RM
Модулни устройства за гъвкава и децентрализирана инсталация

gesis® RM

Модулната система за KNX мрежи обикновено е интегрирана в специфичния проект на Виланд - gesis® RAN разпределителни кутии за децентрализирани сградни автоматизации, които се предоставят на клиента напълно сглобени. Възможността за монтиране на компоненти на други компании прави устройствата максимално гъвкави, като позволява ползването на техните кодове чрез щепселната система на Виланд. 

 

 

eCatalog

gesis EIB V
Модулни устройства за ограничени пространства

gesis® EIB V

Концепцията, която предлагаме за плоски кутии, позволява монтирането им в много малки пространства. По този начин пространството е максимално оптимизирано и подредено чрез пряка връзка към плосък кабел. Тъй като устройствата са предварително окомплектовани, щепселни, това гарантира бързото и правилно слобяване. Още повече, че те са на основата на KNX протокол. Допълнителни предимства има и интегрирането на EnOcean системата. 

gesis EIB M2

Модулни устройства

gesis® EIB M2

Кутиите позволяват директна инсталация, като са оптимизирани за монтиране на окачени тавани. Основно предимство и тук е модулната система. Предварителното окомплектоване и щепселната конструкция гарантират бързо и безгрешно монтиране. Както и при другите компоненти, gesis® EIB M2 работи с KNX системата. 

 

 

eCatalog

gesis KNX

Стайна автоматизация и системни устройства

gesis® KNX

За използването и оптималното функциониране на KNX системата са необходими сензори и системни компоненти. Детекторите за присъствие и движение осигуряват контрол, зависещ от приъствието или в зависимост от потртебителските предпочитания, докато стайните термостати и съответните клапи осигуряват енергийно-ефективна климатизация. На края, всички устройства са свързани, конфигурирани и контролирани, чрез разклонителни, рутери и интерфейси.

 

gesis RC

 Радиоуправляеми модулни устройства за независими блокове

gesis® RC

 Тази серия използва за комуникация системата EnOcean, която не изисква поддръжка. В резултат на това, сензорите (бутоните) могат да бъдат инсталирани без кабели или батерии, на точното място, включително и върху стъклени повърхности. С помощта на входове към KNX, устройствата могат да бъдат интегрирани и в първоначалната сградна автоматизация, също така се предлагат и водоустойчиви компоненти, до IP68, които позволяват и употреба на открито.  

Файлове за сваляне
> gesis® ELECTRONIC Building automation - Catalogue (0700.1)
Технически консултации, сградна инсталация и автоматизация

Тел.: +359 (2) 988 10 57
Имейлoffice@wieland-electric.bg

stenik

Уеб сайт от Stenik