Сградни инсталационни системи - gesis®

Сградни инсталационни системи - gesis®

Plug and play – всичко може да бъде свързано! gesis® - иновативната идея на Виланд Електрик, която направи пробив в развитието на електрическите инсталации. Изключително високо качество и продължителен жизнен цикъл на компонентите, както и 70% спестено време и 30% по-малко разходи. Всеки продукт от серията gesis® перфектно допълва останалите и улеснява изграждането и поддържането на електрически инсталации – от разпределителното табло до товара. Таблата за децентрализирано разпределение и сградна автоматизация допълват предлаганите от Виланд Електрик инсталационни системи.

Конектори

gesis® CON

Компонентите от продуктовата гама на GST18® са сертифицирани съгласно IEC 61535. Те са подходящи за инсталиране на осветителни системи, щори, силови връзки и други. Механичното кодиране улеснява ясното разграничаване на различните елементи в рамките на една и съща система. В допълнение, цветът на конекторите идентифицира съединенията по групи. Това елиминира възможността за допускане на грешки при свързване

eCatalog


Конектори

gesis® MINI

Продукт изцяло създаден за затворени пространства, като предоставя максимална гъвкавост в минимален размер. Изключително подходящ за търговски рекламни дисплеи и за изложбени конструкции. Бързият монтаж и лесни модификации са определящи фактори за тези конектори. Прилага се успешно в кухненско и офис оборудване, осветление и други.

 

eCatalog

Микро конектори

gesis® MICRO

Прилагат се при поставяне на осветление на табла с дисплеи и рафтове по възможно най-дискретния начин. Това прави опроводяването "невидимо" - нищо не отклонява вниманието от същественото. И тъй като gesis® MICRO приляга перфектно към цялата продуктова гама на gesis®, вие получавате една напълно интегрирана система.

eCatalog

Low Voltage connector

gesis® NV

Може да се възползвате от предимствата на gesis® и в областта на апаратурата Ниско Напрежение. С щепселните системи BST14 могат да се инсталират сигнални приложения. Механичното кодиране и свързването с различни цветове улеснява монтажа. Използвайки щепселни електронни трансформатори, е възможно директното превключване от едно захранване към 2 различни ниско-напреженови продуктови линии: ST16 или ST17

eCatalog

 

Gesis Top

Свързване на осветителни системи

gesis® TOP

Виланд Електрик е добре позната със своите щепселни инсталации. Просто, безопасно, бързо и приспособимо, са водещите принципи на работа за този продукт. gesis® TOP въвежда нови тенденции, които доказват във времето своята надеждност и ефективност.

eCatalog

gesis Linect

Свързване на осветителни системи

gesis® LINECT

Системата LINECT е универсална и предлага възможност за широко приложение в осветлението. И, разбира се, е част от доказаната система gesis® на Виланд Електрик

 

eCatalog

gesis Flat cable system

Плоски кабелни системи

gesis® NRG

Със избора на плоска кабелна система, всички предимства на съвременната електрическа инсталация са на ваша страна. Може да бъде монтирана насякъде - бързо и сигурно, без необходимост от рязане на кабели, тъй като свързването се осъществява чрез продупчване. Контактът се осъществява чрез пробиване на изолатора. Възможни са 5 системи с различни сечения на полупроводника, което позволява да се разпределя електроенергия или сигнали.

eCatalog

gesis RAN

Инсталационни разпределителни кутии

gesis® RAN

Надеждно обслужване на няколко сгради едновременно - gesis® RAN щепселни разпределителни кутии елиминират трудоемкото опроводяване и предоставят възможност за директно свързване за децентрализирано разпределение на енергия и автоматизирани инсталации. Всички разпределителни кутии са индивидуално тествани преди доставка, което гарантира надеждността на свързване на системата. 

 

eCatalog

 

gesis PLAN
Софтуер за планиране

gesis® PLAN

Софтуерът за планиране и визуализация - gesis® PLAN e лесен за употреба. С негова помощ, щепселните електрически инсталации могат да бъдат изцяло планирани и изчислени. Ориентиран към инженери, архитекти и строители, като незаменим инструмент при проектиране на сгради, строителство и при подготовка за участие на търгове. 

eCatalog

 
 
Файлове за сваляне
> Configuration tool gesis® RAN
Техническа консултация, сградна инсталация и автоматизация
Тел.:  +359 (2) 988 10 57
Имейл:  office@wieland-electric.bg
stenik

Уеб сайт от Stenik