Качество

Качество

Зелен е цветът на нашата компания и това е израз на нашето отношение към отговорностите ни за устойчива околна среда. Максимално високо качество, надеждност и здравина на продуктите и иновативни решения са едновременно наш стимул и задължение.

При разработването и развитието на продукти и обслужване, ние се фокусираме изцяло върху нуждите на нашите клиенти. Осигуряването на високо качество е наша основна отговорност. За постигането на това, принос имат всички наши високо квалифицирани и всеотдайни служители във всички отдели.

Нашето разбиране за качество означава едновременно функционалност и надеждност на продуктите, както и сигурност при доставките и обслужването.

Процесно-ориентираната система за управление на качеството ISO 9001, гарантира непрекъснато подобряване и развитие на продуктите и процесите в компанията, за да може да отговорим на нуждите на нашите клиенти. Ръководството ни за управление, декларация за околната среда и голям брой международно признати сертификати, които можете да свалите от страницата ни, са доказателство за нашата ясна философия за качество.

stenik

Уеб сайт от Stenik